You're currently on:

Made in Sapmi

Helt siden 1985 har vi i Graveniid kledd små og store i egenprodusert røff og varm strikk

Graveniid ullbukse

Alle våre produkter strikkes i Karasjok

Ekte varme fra Norges kaldeste sted

Alle våre produkter strikkes på norges kaldeste sted, Karasjok. Med kulderekorden i Norge på 51 offisielle og 55 uoffisielle minusgrader er det kanskje ikke så rart at de varmeste ullklærne produseres nettop i Karasjok.

Samisk familiebedrift

Vi som driver Graveniid er en samisk familie med reindriftssamisk bakgrunn. Vi har siden vi startet i 1985 hatt alt av produksjon selv og det har vi fortsatt. I fellesskap designer vi også alle våre produktene selv, og inspirasjon henter vi fra den flotte og særegne samiske kulturen vi er en del av. Funksjonaliteten har vi utviklet sammen med reindriftsutøvere og andre ekstrembrukere som i snart 30 år, har hatt nytte av våre varme og robuste strikka klær.

Made in Sapmi

Mens både design og produksjon skjer i hjertet av Sápmi,  sendes produktene langt utover Sápmis grenser. For oss i Graveniid er det en ære å kunne dele elementer fra bakgrunnen vår med resten av verden på en stolt og ærlig måte, vi er derfor opptatte av å designe våre klær slik at de kan brukes av alle, uansett etnisitet.

Våre produkter kan kjøpes fra nettbutikken vår samt våre fabrikkutsalg i Karasjok og Alta.

Følg oss gjerne gjennom hverdagen vår både på Facebook og Instagram. Liker du konseptet? Del gjerne siden vår med dine venner!

Varm hilsen fra alle oss i Graveniid,
både første, andre og tredje generasjon! :-) :-) :-)

Vi syr og strikker alt selv

Sapmi betyr Sameland på samisk, derav de unike merkelappene "Made in Sapmi" du vil finne bak på ullbukser fra Graveniid.

Publisert i Facebook, Vår blogg.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.