You're currently on:

We love wool ♥

Ull er gull

Alle våre produkter er av ull. Det er ikke tilfeldig. Ull er et unikt materiale. Den isolerer mot kulde og har denne effekten selv i våt tilstand. 

Foto: Ole Martin Halvorsen

Foto: Ole Martin Halvorsen

Ullas unike egenskaper

Ull kan ta opp omtrent 1/3 av sin egen masse i form av vanndamp uten at den kjennes fuktig. Ulla binder dessuten kroppssvette og nøytraliserer den, noe som gjør ull perfekt for hvile likeledes som for fysisk aktivitet.

Dette gjør at ullprodukter har et bredt bruksområde og kan brukes året rundt.

Gunstig for barn

Ullas egenskaper er også spesielt gunstige for barn, som ikke alltid kan kle av og på seg selv etter hvert som temperaturen svinger i forbindelse med lek svette og aktivitet.

Brannsikkert

Ull er tungt antennelig og svært brannsikkert.

Lang levetid

Alle plaggene fra Graveniid er merket med vaskeanvisninger, noen plagg kan vaskes i maskin mens andre må vaskes for hånd. Ull har selvrensende egenskaper og du kan effektivisere renseprosessen ved å henge plagget i frisk luft. På denne måten tar du godt vare på ulla og den lever lenger med alle sine unike egenskaper.Vi anbefaler derfor at du lufter oftere og vasker sjeldnere, slik forlenger du også produktets levetid.

Ullgaranti

Alle våre ullprodukter er produsert av 100% ull. Vi bruker ulike typer ullgarn, valgt etter ulike bruksområder på plaggene.

Spør oss

Dersom du har spørsmål om ull eller våre produkter, ta kontakt med oss så svarer vi deg så fort vi kan. Vi guider deg også gjerne til å velge riktig produkt utifra dine behov og aktiviteter.

Publisert i Produktrelatert.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.